Työväenpuolue

Työntekijän aseman ja oikeuksien edistämiseksi, me tarvitsemme sekä työtekijämyönteistä politiikkaa sekä vahvan ammattiyhdistysliikkeen ja vuoropuhelua näiden välille. Minä haluan olla mukana edistämässä molempia.

Meille esitetään ajoittain kysymys, olemmeko yhä työnväenpuolue. KYLLÄ me olemme, mutta meidän täytyy vastata tähän kysymykseen. Me tarvitsemme puolueen luottamuspaikoille vaikuttajia eri taustoista tulevista ihmisistä, vahvistaaksemme eri sidosryhmien osallisuutta puolueeseen.

On tärkeää ymmärtää, että työelämä asioiden ja kysymysten esillä pitäminen sekä tärkeyden korostaminen ei sulje ulkopuolelle muiden keskeisten ja tärkeiden vasemmistolaisten arvojen edistämistä.

Hyvinvoiva hyvinvointivaltio on mielestäni keskeisessä roolissa, kun ajatellemme työntekijäpuolen perusturvaa elämässä. Me tarvitsemme julkisen, toimivan terveydenhuoltojärjestelmän. Me tarvitsemme hyvinvointivaltion tarjoaman tukiverkon. Me tarvitsemme hyvinvointivaltion mahdollistavan koulutusjärjestelmän.

Vihreiden, ympäristöystävällisten arvojen, tekojen ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen ilmastomuutoksen torjunnan kamppailussa, haluan olla etujoukoissa ja me ammattiyhdistysliikkeenedustajat olemme yhdessä avainasemassa viestinviejinä. Me emme tarvitse vastakkainasettelua. Me tarvitsemme elinkelpoisen planeetan.

Tarvitsemme vahvoja työelämäavauksia ja kantoja tulevaisuudessakin. On monia isoja työelämän kysymyksiä, joiden kanssa me tavalliset ihmiset taistelemme nykypäivän työelämässä, työläisköyhyys, 0-tuntisopimukset, vastentahtoinen yrittäjyys, vuokratyön ongelmat, koulutusmahdollisuuksien puute, alipalkkaus, muutamia mainitakseni. Nämä ovat kaikki asioita, joita voidaan edistää ja ratkaista poliittisella päätöksenteolla.

Tehdään töitä työelämän puolesta!

Rakennusliiton liittohallituksen jäsen
Rakennusliiton aluehallituksen jäsen sekä paikallisosaston hallituksen jäsen
SAK:n alueellisen ja paikallisen toimikunnan jäsen
Saimaan ammattioopiston ammatillisen neuvottelukunnan jäsen, pintakäsittelyala

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close