Puoluekokous 2019

Marraskuinen Vasemmistoliiton puoluekokous on jo kulman takana, ja moni meistä pohtii parasta tapaa käyttää äänioikeus uutta puoluehallitusta kootessa – mutta miksi valintasi pitäisi kohdistua minuun?

IMG-20181122-WA0007Rohkea ja ennakkoluuloton

Olen lähtenyt mukaan vasemmiston toimintaan rohkeasti, vahvasti ja ennakkoluulottomasti. Olen halunnut antaa panokseni Lappeenrannan vasemmiston kehittämiselle Lappeenrannan vasemmiston puheenjohtajana ja nyt uutena Kaakkois-Suomen piirin varapuheenjohtajana saan mahdollisuuden päästä uudella tavalla vahvistamaan myös piirin toimintaa.

Rohkeaa, vahvaa ja ennakkoluulotonta otetta tarvitsemme myös vasemmistoliiton järjestörakenteen vahvistamiseksi.  Me tarvitsemme jokaisen, kunnan, kaikki maakunnat ja piirit toimimaan, jotta voimme menestyä ja kasvaa, olla aidosti koko Suomen puolue. Minulla on oman kokemukseni kautta vahva käsitys tuesta ja kehittämisen tarpeista, joita meillä on alueilla tapahtuvan arvokkaan työn tukemiseksi ja auttamiseksi.

Vuorovaikutusta ammattiyhdistysliikkeen kanssa

Politiikkaan olen tullut mukaan ammattiyhdistyspuolen kautta. Työntekijän aseman ja oikeuksien edistämiseksi, me tarvitsemme sekä työtekijämyönteistä politiikkaa sekä vahvan ammattiyhdistysliikkeen sekä vuoropuhelua näiden välillä. Minä haluan olla mukana edistämässä molempia. Olen rakennusliiton liittohallituksen jäsen. Meille vasemmistolaisille esitetään ajoittain kysymys, olemmeko työnväenpuolue. KYLLÄ me olemme, minulle se ei ole kysymys. Me tarvitsemme puolueen luottamuspaikoille vaikuttajia eri taustoista tulevista ihmisistä, vahvistaaksemme eri sidosryhmien osallisuutta puolueeseen.

Arjen asiantuntija

Vasemmisto on minulle demokraattinen kansanliike, joka on nimenomaan meidän tavallisten ihmisten asialla. Työurani ensin palvelualalla ja myöhemmin rakennusalalla tehneenä, minulla on varsinvahva näkemys tavallisten ihmisten elämästä, palveluntarpeista, odotuksista ja toiveista. Nykyaikaisen suurperheen äitinä, perheiden tarvitsemat tuen ja palveluntarpeet olen hyvin kokemuksieni kautta tiedostanut ja sydämeeni sisäistänyt.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close