Ehdokkuudestani

Pitkän harkinnan tulos

Lappeenrannan vasemmiston puheenjohtajana oli selvää, että johdatan meidät vaali kevääseen ja olen vahvasti tekemässä meidän kampanjaamme kohta vasemmistolaisempaa Lappeenrantaa, kohti meidän Lappeenrantaa.

Ehdokkuus ei ole kuitenkaan kampanja, vaan sitoumus, lupaus tehdä kaikkensa ja paneutua parhaalla mahdollisella tavalla meidän kaikkien kaupunkilaisten yhteisten asioiden hoitamiseen seuraavat neljä vuotta, mikäli tulisin valituksi Lappeenrannan kaupungin valtuutetuksi.

Tästä syystä ehdokkaaksi lähteminen ei ollut itsestäänselvyys vaan vakaasti harkittu päätös.

Politiikan ei tarvitse olla kaukana

Kunnallinen päätöksenteko on lähellä ihmistä, arkea koskettaen, elämässä mukana kulkien. Ei kaukana kenestäkään meistä.

Minun tavoitteeni on tuoda vasemmistolaiset keskeiset arvot vaikuttavaksi ja näkyväksi lappeenrantalaiseen päätöksen tekoon läpileikkaavasti. Puhuin eduskuntavaalien alla hyvinvointivaltion näkemisestä kokonaisuutena. Kaupunki on oma kokonaisuus. Haluan puhua rohkean, eteenpäin katsovan, elinvoimaisen Lappeenrannan puolesta. Kaupungin, joka vastaa perustehtävistä ylpeydellä ja etsii uusia tapoja palvella, tukea ja huomioida asukkaitaan yhä paremmin. Ympäristöä arvostavan ja teoilla sen osoittavan kaupungin puolesta.

Vaaliteemat ja tavoitteet

Peruspalvelut. Tyytyväiset asukkaat. Tavoitteena, että sinä, minä, hän, ihan jokainen meistä voisi luottaa, että kaupunki vastaa sille asetetuista perustehtävistä, peruspalveluista sovitulla tavalla. Silloin kun me tarvitsemme meille kuuluvia palveluita, niiden on oltava saatavilla sovitusti.

Iloa ja eloa. Kaupunki tukee ja panostaa hyvinvointia tuottavien toimintojen saatavuuteen. Mahdollistaa liikunnan ja kulttuurin toimintaa ja toiminta mahdollisuuksia meille kaikille.

Rohkea, elävä ja elinvoimainen kaupunki. Lappeenrannan tulee olla kaupunki, jossa on hyvä yrittää ja jossa uskaltaa luoda uutta. Katsotaan tulevaisuuteen ja luodaan uusia kasvutarinoita.

Vihreä Kaupunki. Toteutetaan ilmastotavoitteita ja ympäristötekoja, näiden sanojen takana on myös asukasviihtyvyys. Lähiluonto, puistot, rannat, reitit, Saimaa…Huolehditaan ja kehitetään. Siinä on iso avain asukasviihtyvyyteen ja kehittymiseen, ihan meidän omissa käsissä.

Meidän Lappeenranta, tehdään yhdessä.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close